Tips

 

Övrig information

”Jag blir så stel framför kameran. Hur ska jag posera för att det ska bli bra bilder?” Detta är en av de vanligaste frågorna jag får. Mitt svar är enkelt. Låt mig ta hand om det! Jag är en väldigt social tjej och gillar att fånga glada miner och naturliga rörelser när jag fotograferar porträtt. Vi börjar med att prata igenom vad det är du vill få fram i bilderna. Sen hjälper jag er att slappna av framför kameran och visa ert rätta jag, genom lekar, idéer jag får under stundens gång eller helt enkelt det sociala samspelet mellan oss.

Nyföddfotografering
Fotograferingen av din nyfödda bebis pågår i upp till tre timmar. På så vis finns det gott om tid för att amma, söva och byta blöja eller kläder. Jag rekommenderar att bebisen är max 14 dagar vid fototillfället. Under barnets första veckor sover det som mest och jag kan byta poser och rekvisita utan att störa. Dessutom är det troligtvis just det nyfödda uttrycket hos barnet som du vill ha förevigat. Du är väldigt välkomna till min dagsljusstudio, jag kan också komma hem till er om du föredrar det. För att ha bästa förutsättningar för bilderna, önskar jag en så ljus och stor yta som möjligt att fotografera på.

Bröllopsfotografering
I alla mina bröllopspaket ingår ett möte och en testfotografering innan den stora dagen. Vi ses och går tillsammans igenom avtal, tider, platser och annat viktigt. Du får till dess gärna leta fram egna inspirationsbilder, till exempel från min hemsida, Pinterest eller Google.

Under testfotograferingen lär vi känna varandra så att du på bröllopsdagen är bekväma framför kameran och med mig som fotograf. Jag får även en bättre uppfattning om hur du är som personer och hur du rör er. Det kan jag sedan använda mig av för att hjälpa er att slappna av, vilket kommer återspeglas i era bilder. Läs gärna mina villkor, där du finner mer information.

Lär gärna mina villkor, där ni finner mer information. 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så fungerar det


1. Bokning

2. Fotografering

3. Beställning

4. Leverans

Tips